Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga hipsters online

53 Fynd

Köp billiga hipsters online hos oss på Fyndiq

Tröttnat på att välja om dina trosor ska vara sköna eller snyggä Med ett par hipsters behöver du inte längre välja, för den typen av underkläder är både sköna, snygga och riktigt coola. Online här hos oss på Fyndiq hittar du massvis av billiga hipsters dessutom! Välj mellan hipstertrosor helt i spets, med spetsdetaljer eller av bomull, omönstrade eller med mönster — här finns som sagt en hel del olika sorters hipsters att välja bland. Allt du behöver göra är att välja ut vilka hipsters du tycker bäst om, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Frakten är samma oavsett hur många hipstertrosor du köper, så om du har svårt att bestämma dig — ta båda trosor i ett köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygg och bekväm samtidigt

Hipstertrosor kramar om runt höfterna och syns knapp eller inte alls under dina kläder, och just därför är denna typ av trosa också så populär. Kanske vill du ha hipsters i hotpants modell eller du kanske är mer sugen på en hipstertrosa som blir helt osynlig när du bär den under tighta kläder? Kika igenom sortimentet och välj ut de hipsters du tycker är bäst. Här finns hipsters både för den som söker komfort och för den som vill ha lite mer vågade underkläder!