Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga byxor för män!

Fyndiqs favoriter

Gå på jakt efter herrbyxor! Välkommen till Fyndiqs avdelning för killbyxor. Här behöver du inte leta länge innan du hittar det du söker. På Fyndiq kan du fynda herrkläder på nätet till priser som du tidigare bara kunnat drömma om. Vad sägs om ett par nya chinos eller cargobyxor så billiga att du även kan köpa ett par mjukisbyxor utan att plånboken lider! Ja, att shoppa kläder online har sina fördelar och här kan du välja och vraka mellan gröna, randiga eller röda byxor; manchesterbyxor till byxor med motiv som lyfter fram personligheten.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vara noggrann när du ska välja modell och storlek då du måste anpassa din kroppsform till den modell du valt för att det inte ska bli fel. Ett hett tips är att gå efter måttabellerna som finns i många annonser. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En byxa blir lätt två! Du är på jakt efter ett par träningsbyxor och vips slinker det även ner ett par finbyxor. Sånt som händer – och sånt är bra. Speciellt på Fyndiq eftersom det är så billigt här. Men för att underlätta så kan det vara bra att redan innan fundera ut vad för typ av byxor du behöver, eller kan vara bra att ha i garderoben. För man vet aldrig när det blir en bal på slottet eller när någon annan spontan händelse sker som kräver att du måste hitta ett par kostymbyxor som håller måttet för tillställningen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.