Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga herr chinos!

Herr chinos billigt online finns hos oss på Fyndiq! Modemedveten herre med sinne för stil? Då är ett par herr chinos inte något som är främmande i din garderob inte, och här hittar du fler att fylla på med. Vad sägs om ett par röda chinos från Dolce & Gabbana? Eller du kanske föredrar ett par i mjukare variant från Esprit? Kolla igenom vårt stora sortiment av billiga herr chinos och klicka hem just de byxor som passar dig och din stil bäst!

Tips för ett lyckat köp! Här hittar du bara herr chinos, men vi har även dam chinos för henne att shoppa loss bland – men dem hittar du i en alldeles egen kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Chinos passar för alla tillfällen! Chinos är verkligen den byxmodellen som passar för alla tillfällen – du kan till exempel ha dem på slappardagen hemma, på det viktiga jobbmötet och på den där festliga tillställningen du nyss blev inbjuden till. Men hur kommer det sig? Herr chinos är faktiskt den perfekta blandningen av byxmodellerna som finns att välja på, vilket gör dem till byxor som kan användas vid alla olika tillfällen. Sen finns dessa byxor i flera olika färger och modeller att välja bland vilket gör det enkelt att matcha dina chinos med både myströjan och kavajen – ett par chinos är, med andra ord något som alla killar bör ha i sin garderob!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.