Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Herr Linnen online

134 Fynd

Mer än bara ett linne

Visst, ett linne kan bara vara ett linne. Men, det kan även vara så mycket mer. Marknaden för herr linnen har ökat och det kan vi se på det stora utbudet som nu finns. Och visst är det kul! Nu finns det snygga linnen med tryck med ditt favoritband på, Lil Wayne linne och andra coola modeller som lyfter hela din outfit. För, detta är vad det handlar om: att du inte längre behöver gömma ditt linne under ett annat plagg. Att köpa kläder online på Fyndiq är tacksamt både för din tid, din plånbok!

Tips för ett lyckat köp

Var noga med storleken och var även noga med vad det är för material så du vet hur linnet kommer bete sig i tvättmaskinen. Ett annat tips är att våga lyfta fram din personlighet med ett färgglatt plagg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Oversize linnen är på modet

Det må vara herrlinnen som annonseras här, men då många tjejer är förtjusta i oversize passar dessa linnen utmärkt även för kvinnor. Säg någon som kan få nog av snygga linnen? Och säg någon som inte finner det bekvämt att shoppa kläder online. Till dig som gillar mode och shopping - välkommen att fynda!