Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Herr Linnen online!

Fyndiqs favoriter

Mer än bara ett linne! Visst, ett linne kan bara vara ett linne. Men, det kan även vara så mycket mer. Marknaden för herr linnen har ökat och det kan vi se på det stora utbudet som nu finns. Och visst är det kul! Nu finns det snygga linnen med tryck med ditt favoritband på, Lil Wayne linne och andra coola modeller som lyfter hela din outfit. För, detta är vad det handlar om: att du inte längre behöver gömma ditt linne under ett annat plagg. Att köpa kläder online på Fyndiq är tacksamt både för din tid, din plånbok!

Tips för ett lyckat köp! Var noga med storleken och var även noga med vad det är för material så du vet hur linnet kommer bete sig i tvättmaskinen. Ett annat tips är att våga lyfta fram din personlighet med ett färgglatt plagg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Oversize linnen är på modet! Det må vara herrlinnen som annonseras här, men då många tjejer är förtjusta i oversize passar dessa linnen utmärkt även för kvinnor. Säg någon som kan få nog av snygga linnen? Och säg någon som inte finner det bekvämt att shoppa kläder online. Till dig som gillar mode och shopping - välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.