Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga shorts för män

2 488 Fynd

Hitta dina coola jeansshorts

När det börjar bli varmt i luften så är det dags att slita fram sina gamla jeans shorts. Kanske är dina favorit herr shorts inte längre lika roliga som de en gång var, det är dags att uppdatera sommargarderoben och med det innebär ett par nya snygga shorts. Populära shorts för män är jeans och denim, just Levis shorts är de som står högt på många killars önskelista. Men också snygga chinos och cargo jeans är populära.

Tips för ett lyckat köp

Håll koll på materialet och ta inte miste på ett par jeansshorts och ett par skinnshorts. Det kanske inte är det bekvämaste materialet att ha på sig på sommaren och dessutom kanske inte det man tänkt sig, utseendemässigt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg på stranden och stan

Fördelen med att ha ett par snygga jeansshorts är helt klart att man kan befinna sig på stranden och mitt i city utan att känna sig varken ned-eller uppklädd. Det är den perfekta byxan på sommaren och finns i både långa och korta modeller. De långa kallas ofta caprimodell och går nedanför knäna medan ett par riktiga kortbyxor är ett mått ovanför knäna. Oavsett vad man gillar så finns de i alla möjliga sorters modeller och färger. Sök bland dina absoluta favoriter, här finns allt från märken som Hilfiger till mindre kända Carhartt, allt samlat under ett tak.