Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig morgonrock herr online

64 Fynd

Skönaste plagget på morgonen

De flesta av oss kan nog känna igen oss i att det kan vara svårt att kliva upp på morgonen för att det är så kallt utanför täcket. Men har man en morgonrock vid sängkanten att sätta på sig blir det så mycket lättare. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga morgonrockar i herrmodell från bland annat märken som Dolce & Gabbana och Rolf Sömmare. Här hittas morgonrockar i allt från siden och bomull till vanliga morgonrockar i frotté! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vi har även morgonrockar i dammodell här hos oss. Så passa på att köpa en morgonrock till flickvännen när du ändå håller på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Morgonrockar för alla typer av män

På den här sidan finns morgonrockar i mängder av olika modeller, färger och material. De har även olika längd och man kan välja mellan en rock som slutar vid knäna eller en som går ner till fötterna. Det finns alltså en morgonrock för alla män, oavsett smak och tycke. Är man ute efter en klassisk och diskret morgonrock kan man passa på att köpa en från Dolce & Gabbana i svart. Är man istället en mer skojfrisk person kan man köpa en morgonrock med Spindelmannenmotiv, precis som de flesta hade när de var yngre!