Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig morgonrock herr online!

Skönaste plagget på morgonen! De flesta av oss kan nog känna igen oss i att det kan vara svårt att kliva upp på morgonen för att det är så kallt utanför täcket. Men har man en morgonrock vid sängkanten att sätta på sig blir det så mycket lättare. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga morgonrockar i herrmodell från bland annat märken som Dolce & Gabbana och Rolf Sömmare. Här hittas morgonrockar i allt från siden och bomull till vanliga morgonrockar i frotté! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har även morgonrockar i dammodell här hos oss. Så passa på att köpa en morgonrock till flickvännen när du ändå håller på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Morgonrockar för alla typer av män! På den här sidan finns morgonrockar i mängder av olika modeller, färger och material. De har även olika längd och man kan välja mellan en rock som slutar vid knäna eller en som går ner till fötterna. Det finns alltså en morgonrock för alla män, oavsett smak och tycke. Är man ute efter en klassisk och diskret morgonrock kan man passa på att köpa en från Dolce & Gabbana i svart. Är man istället en mer skojfrisk person kan man köpa en morgonrock med Spindelmannenmotiv, precis som de flesta hade när de var yngre!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.