Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig herrpyjamas på nätet!

Fyndiqs favoriter

Mysiga sovkläder är ett måste! Det här med kläder. De flesta av oss har på oss kläder varje dag, det är något av en förutsättning för att man ska kunna vistas ute bland folk på ett civiliserat sätt. Men vad vi inte tänker på är de kläder vi har på oss varje natt! En mysig herrpyjamas är ett måste för riktigt skön sömn, och därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett riktigt stort utbud av billiga sovkläder för alla de herrar som tycker om att ha det skönt när de sover. Välkommen att fynda nattkläder till honom här!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte dubbelkolla storleken innan du beställer, så du garanterat får hem rätt storlek på din herr pyjamas. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En pyjamas för herr som är snygg och skön! Oavsett om det är pyjamasbyxor för herr, en skön nattskjorta eller en hel flanellpyjamas som man drar på sig innan det är dags att krypa till kojs så är det viktigaste att det man tar på sig är riktigt skönt och bekvämt. För ingen vill väl sova i nattkläder som sticks och skaver. Det näst viktigaste är att den är snygg och stilig, för man vill vara snygg oavsett tid på dygnet. Fynda en fin herrpyjamas här, antingen till dig själv eller till någon du tycker om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.