Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda kalsonger på nätet

510 Fynd

Olika typer av kalsonger

Att köpa kalsonger på nätet är ett hett tips, i och med att utbudet är så himla stort! Hos oss på Fyndiq hittar du allt möjligt som du kan tänkas vilja ha. Billiga boxers såväl som speedos! Alla har vi nog ett favoritmärke på kalsonger så klicka runt lite på sidan och se vad du kan hitta, vi har de flesta märken som är bra och i roliga och fina färger och mönster. Helt enkelt snygga underkläder för män som dessutom är riktigt sköna!

Tips för ett lyckat köp

Beroende på vilket märke kalsongerna kommer ifrån så kan storlekarna variera. Kolla därför en extra gång så att det blir rätt storlek som du lägger i varukorgen. Och om det skulle bli fel, kom ihåg att det är enkelt att byta till rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Boxershorts eller briefs?

Det är insidan som räknas, brukar man säga. Och om det innebär vad man har under sina kläder så stämmer det helt klart! Att ha snygga underkläder är faktiskt viktigare än vad vissa kanske tror, och faktum är att man känner sig finare i till exempel ett par Calvin Klein kalsonger eller ett par Frank Dandy kalsonger. Och vare sig man gillar stringkalsonger, boxershorts eller briefs så handlar det om att välja det som man känner sig mest bekväm och snygg i.