Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga trunks kalsonger online

15 Fynd

Stort utbud av bekväma trunks kalsonger

För en bra känsla så gäller det att känna sig bekväm, ända in på skinnet. Det gör man med ett par bra kalsonger som sitter som en smäck. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av olika kalsongmodeller, och just här finner du hela vårt sortiment av modellen trunk. Välj och vraka bland billiga Gant trunk, Frank Dandy Bamboo trunk, Armani trunk, regnbågsfärgade eller kalsonger med psykedeliskt mönster. Ja, här finns en kalsong för alla smaker. Om du fortfarande tvekar och inte känner dig nöjd med utbudet så får vi dagligen in nya produkter, välkommen att kika in snart igen.

Tips för ett lyckat köp

Känner du för att ha variation i underklädeslådan har vi många andra kalsongmodeller att välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Trunk — lite kortare lite stabilare

Skillnaden mellan en trunk och en boxermodell är att en trunk-kalsong är lite kortare, och upplevs då lite tightare. Det finns olika tjocklekar och du kan välja mellan en kalsong i tunnare bomull som andas till kalsonger med tjock resår och hög komfort. Vissa har en diskret resår, medan andra skriker ut sitt märke på resåren, vilket är en smaksak. Smaken är ju som man säger som baken.