Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig ögonbrynspiercing på nätet!

Fyndiqs favoriter

En snygg och iögonfallande ögonbrynspiercing! Att vara piercad är i dag inget som är lika uppseendeväckande och annorlunda som det kanske var för några år sedan, utan idag är det en fullt accepterad form av utsmyckning som väldigt många använder sig av! För att du ska kunna variera din piercing har vi på Fyndiq samlat ihop ett riktigt stort utbud av olika billiga bananabells från nätets alla hörn, som du enkelt och smidigt kan beställa hem online till en billig fraktkostnad! Det blir väl inte mycket bättre än så?

Tips för ett lyckat köp! När du beställer ett piercingsmycke i färg kan det vara kul att matcha med ens ögonfärg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

En ögonbrynstav som sticker ut! När du ser att någon har en piercing i ögonbrynet är kanske det vanligaste att de har en rak eller böjd barbell, helt klassisk med stav och kula i stål eller liknande metall. Men varför hålla sig till det när det går att variera så mycket? Du kan ha en stav med till exempel färgade kulor, eller koner i stället för kulor, eller kanske någon liten figur? Möjligheterna är oändliga! Och om du har en uppsättning med olika former av ögonbrynspiercingar hemma så kan du variera dig från dag till dag, beroende på vad du ska hitta på och vad du har på dig! Var inte en i mängden, låt din piercing stå ut!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.