Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Sneakers!

Köp snygga Sneakers! Ingen sko har haft så stort genomslag som sneakern. Om det så har varit ett par äkta converse eller ett par snygga kopior så har de behållit sin popularitet genom tiderna. Från den första basketkängan som producerades till de låga sneakers. Idag är det en modedetalj i alla former och modeller. Från röda sneakers med högt skaft till vita med lågt. De har också kommit i varmfodrade modeller, för att vis ka kunna njuta av dessa skor även på vintern. Hos Fyndiq hittar ni alla snygga och coola sneakers billigare. Det är enkelt att leta på just dina favoriter och beställa dem online.

Tips på ett lyckat köp! Storlekar kan vara knepiga, helst när det kommer till skor. Just sneakers kan ofta ha amerikanska storlekar så missta inte 5 för en liten barnstorlek. Detsamma gäller med England(UK). För att ta reda på rätt storlek så finns det bra tabeller på nätet. Läs beskrivningen om skon noggrant så du slipper skicka efter fel sneaker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sköna tygskor för alla! Sneakers har från främst kommit i materialet tyg men med tiden har de förändrats i både utseende och material. Det finns idag mängder av olika sneakers, det som är störst mode just nu är sneakers med hög klack. Men även fodrade, sneakers i läder och olika coola färger är populära. Vad man önskar att ha på fötterna så finns det mesta hos Fyndiq, dessutom med mycket bättre pris än de flesta.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.