Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Kängor!

Fyndiqs favoriter

Köp kängor och boots hos oss! Diggelo diggeley alla tittar på dig, när du går i dina snygga skor. För, det är precis så det ska kännas när du tar din första sväng med dina nya dr marten kängor, kängor med nitar eller andra snygga varma kängor. Här på Fyndiq har vi fyllt upp med både dam-, herr- och barn kängor, på ett och samma ställe. Fynda billiga kängor online och gör hela familjen glad. Eller köp tre par till dig själv? För visst är det roligt att unna sig lite extra mycket ibland?

Tips för ett lyckat köp! Att köpa skor på nätet är enkelt – men, det finns även chans att skostorleken blir fel. Har du inte lust att såga bort toppen av skon är det enkelt att byta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gå din egen väg! Kängor, boots eller snörkänga med klack? Det finns många snygga alternativ till kängor under vintern. Räddningen till att behålla fötterna torra är gore tex kängor. Och om du vägrar bära lågskor och trotsar halt underlag är ett snyggt tips att välja en sko med kilklack. Om du inte kan välja mellan kilklacken eller en sportig sneaker kan du alltid välja en sko med dold kilklack. Här kan du välja och vraka av ett stort utbud som låter dig gå din egen väg.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.