Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda snygg och billig ryggsäck online!

Ryggsäckar till alla! Låter inte dumt, eller hur? Vi på Fyndiq har förstått att ryggsäcken just nu är på väg att bli riktigt populär igen, och som om inte det vore nog, den är ju också praktisk! Just därför är det med stolthet som vi presenterar stora utbud av snygga ryggsäckar, och självklart är det till billigare priser. Kanske är du den som föredrar en Fjällräven ryggsäck? Kanske spelar märket ingen roll? Kanske ska du iväg och resa, och behöver en vattentät ryggsäck? Eller kanske en backpacker ryggsäck? Vi har vad du behöver – till billigare priser. Kom in och kika!

Tips för ett lyckat köp! Missa inte charmen i att välja färgglada saker så här till sommaren, kanske ska du ha en sak i varje färg? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför ha i handen det man kan ha på ryggen? Du hajar, det är både praktiskt och snyggt, det här med ryggsäck. Speciellt nu till sommaren, när man ska iväg på det ena och det andra. Så kan du ha händerna fria till annat. Och vad gäller färg? Röd, svart, blå, grön. Kanske mönstrad? Vi har garanterat någonting för dig, det kanske till och med blir så att du hittar två favoriter? Men oroa dig inte om beslutsångesten tar över. Priset hos oss är så billigt att du får hem båda för priset ett av en. Välkommen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.