Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda snygg och billig ryggsäck online!

Ryggsäckar till alla! Låter inte dumt, eller hur? Vi på Fyndiq har förstått att ryggsäcken just nu är på väg att bli riktigt populär igen, och som om inte det vore nog, den är ju också praktisk! Just därför är det med stolthet som vi presenterar stora utbud av snygga ryggsäckar, och självklart är det till billigare priser. Kanske är du den som föredrar en Fjällräven ryggsäck? Kanske spelar märket ingen roll? Kanske ska du iväg och resa, och behöver en vattentät ryggsäck? Eller kanske en backpacker ryggsäck? Vi har vad du behöver — till billigare priser. Kom in och kika!

Fyndiq.se – Brett utbud av ryggsäckar

En ryggsäck är inte en produkt. Det är mängder av olika produkter i olika storlekar, med olika funktioner och för olika syften. På Fyndiq.se garanterar vi att du kommer att hitta precis vad du letar efter. För den äventyrslystne har vi några av de mest rymliga och funktionella ryggsäckarna på marknaden. Dessa lämpar sig förstås särskilt bra för dig som måste ha mycket packning med på resan. Från backpacker-resor på olika platser i världen till omfattande vandringsresor i såväl värme som kyla. Andra ryggsäckar riktar sig till dig som behöver en bra och bekväm förvaring till vardags. Till lunchlådan, badkläderna, laptoppen eller annat!

Backpackerryggsäck

Många väljer att göra en ordentlig backpacker-resa någon gång i livet. Som namnet antyder så handlar det om att mer eller mindre bo i sin ryggsäck under resan. Och detta är en typ av trip som kan upplevas väldigt olika för olika människor. Vissa upplever det som obekvämt, medan ryggsäckslivet passar sig utmärkt för andra. Tillhör du de som planerar att bli backpacker för en period? Då har du mycket att se fram emot! Det första viktiga steget på din resa kommer att vara att införskaffa en ryggsäck som fyller dina behov. Den ska trots allt vara ditt hem.

Storlek

En av de viktigaste komponenterna med din ryggsäck är naturligtvis dess storlek. Vissa köper ryggsäckar som är så stora att varje transport från A till B blir som ett träningspass. Andra gör misstaget att köpa alltför små. Så fråga dig hur mycket plats du egentligen behöver! Om du reser på platser där du lätt har tillgång till tvättmaskin kan det vara en idé att packa lättare. Om din resa kräver särskilt utrustning och du vet att vildmarken kommer att vara ditt vardagsrum under lång tid. Se då till att ha en ryggsäck som täcker behoven.

Användarvänlighet

Du kanske planerar att åka till ett land som skiljer sig väldigt mycket från bekvämligheten i Sverige. Men kom ihåg att asfalt och plana vägar finns i de allra flesta länder. Om du mestadels kommer att hålla dig i civiliserade områden kan det därför löna sig att titta på en ryggsäck som också har hjul.

Vandringsryggsäck

Ska du ut på vandringsäventyr? Roligt! Men glöm då inte att införskaffa en ryggsäck som fyller de många behov som hör en sådan resa till! Oavsett var din vandring kommer att ske så är det viktigt att den levererar på ett antal punkter. Den ultimata vandringsryggsäcken är vattenresistent så att inte alla saker riskerar att bli blöta vid en regnskur. Den är bekväm och välbalanserad, så att du slipper få krokig rygg på resan. Och den är naturligtvis robust och högkvalitativ, så att du slipper oroa dig för att den går sönder under vandringen.

Kortare vandring

Om du ska ge dig ut på en vandring av något kortare slag så bör du undvika att packa för tungt. Tänk rörelsefrihet och se till att du kan använda dina armar fritt. På Fyndiq finns mängder att ryggsäckar som lämpar sig för den här typen av vandringar. Välj gärna en ryggsäck med många fack. På så vis kan du packa matsäck, vattenflaska, termos, extra strumpor och annat utan att allting blandas i en enda stor röra.

Längre vandring

Vid längre vandringar är det förstås särskilt viktigt att ryggsäcken sitter ordentligt. Vikten måste fördelas på ett sätt som gör att kroppen inte tar skada. Annars riskerar man att snart stöta på skadeproblem som kan äventyra hela vandringen. Komfort och stadga är viktigare än allt annat när man väljer en stor ryggsäck för längre vandringar. Titta igenom sortimentet av vandringsryggsäckar på Fyndiq och hitta en som passar för just dig!

Barnryggsäck

Nog för att ryggsäcken är ett populärt plagg bland många vuxna. Men det finns väl i stort sett inget barn i någon ålder som inte bär ryggsäck regelbundet. Och vem kan klandra dem? Det är en perfekt väska för att bära med sig leksaker, gosedjur pennor och papper. På väg till förskolan, på resan eller bara till vardags. Barnryggsäckarna på Fyndiq håller högsta kvalitet och är naturligtvis testade för att kunna garantera barnets säkerhet. Vi har väskor med mängder av roliga, färgglada och snygga motiv för såväl yngre som äldre barn. Ta en titt!

Träningsryggsäck

Kan du gissa vilken typ av väska som drar åt sig mest bakterier? Det kommer säkerligen inte som någon överraskning att det är just träningsryggsäcken. Svettiga kläder och blöta handdukar går upp och ner ur väskan varje gång du tar dig till och från träningen. Det tar på krafterna för den stackars väskan. Se därför till att rengöra väskan ordentligt, men också att regelbundet införskaffa en helt ny. Detta minskar förekomsten av bakterier i ditt liv. På Fyndiq har vi mängder av träningsryggsäckar i vårt sortiment. Gå in och se vilken som skulle passa dig!

Vardagsryggsäck

Man ska inte förringa betydelsen av en användbar, snygg och smidig ryggsäck i vardagen. I kontrast till exempelvis vandrings- och backpackerryggsäck så är inte funktionen nödvändigtvis i fokus här. Vardagsryggsäcken ska vara bekväm, snygg och ganska simpel. För många är det en accessoar lika mycket som det är en väska. En väska för att bära med sig matlåda och laptop till jobbet eller skolan. En väska för att packa badkläder och badhandduk för stranden. En väska för lite allt möjligt – Helt enkelt. Besök det stora sortimentet på Fyndiq och klicka hem en väska som du vill dela vardag med!

Ryggsäck – Vad är viktigast för dig?

Precis som med många olika typer av köp så är det viktigt att inte förhasta sig som kund när man letar efter ryggsäck. Det finns mängder av olika varianter som lämpar sig för mängder av olika syften. Se därför till att den ryggsäck som du väljer fyller rätt behov för dig.

Komfort

Ska du vandra i Nepal? Eller ska du bara vandra hem från jobbet? Oavsett vad du ska använda din ryggsäck till bör komforten komma i första rummet. De flesta ryggsäckar, stora som små, har vadderade axelremmar som gör att du slipper skav mot huden. Många vandringsryggsäckar av större storlek har dessutom en vadderad ryggplatta som gör att bekvämligheten ökar.

Storlek

Storlekar på ryggsäckar varierar förstås väldigt mycket. Beroende på i vilket syfte du ska använda just din väska så ska du tänka efter noga i förväg. Innan du väljer en modell hos oss på Fyndiq så bör du noggrant undersöka vilka olika lösningar som finns. Storleken mäts genom antal liter som ryggsäcken rymmer, samt längd, bredd och vikt.

Förvaringsmöjligheter

Hur många fickor och fack behöver du? Återigen är det syftet som ska få avgöra. En ryggsäck som primärt kommer att användas till vardags behöver i regel betydligt färre fack än en vandringsryggsäck. Det säger sig självt. Innan du bestämmer dig för vilken produkt du väljer bör du fråga dig vad du kommer att bära med dig i väskan. Ska den rymma en laptop, ett anteckningsblock och en penna? Eller ska den rymma kläder för 14 dygn, vattenflaskor, trangiakök och ett tält?

Utseende

Förutom att ryggsäcken är en smidig och effektiv förvarare av saker så är den också en tidlös accessoar. Precis som med andra modedetaljer sker trendväxlingar, och utseendet på väskan förändras alltid. Är du ute efter en ryggsäck som primärt syftar till att höja din redan snygga klädstil? På Fyndiq har vi ett av Sveriges största utbud av nya, fräscha ryggsäcksmodeller. Gå in och hitta din favorit!

Varför ha i handen det man kan ha på ryggen? Du hajar, det är både praktiskt och snyggt, det här med ryggsäck. Speciellt nu till sommaren, när man ska iväg på det ena och det andra. Så kan du ha händerna fria till annat. Och vad gäller färg? Röd, svart, blå, grön. Kanske mönstrad? Vi har garanterat någonting för dig, det kanske till och med blir så att du hittar två favoriter? Men oroa dig inte om beslutsångesten tar över. Priset hos oss är så billigt att du får hem båda för priset ett av en. Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Missa inte charmen i att välja färgglada saker så här till sommaren, kanske ska du ha en sak i varje färg? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.