Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga vandringsryggsäckar här

498 Fynd

Vandringsryggsäckar för dagsturer!

Att ge sig ut och vandra kan vara en lisa för själen. Ute i naturen samlar du kraft och får perspektiv på saker och ting. Men en dagstur ute i det fria innebär att du ska ha med dig mat, vatten och kanske torra kläder att byta med. Med en vandringsryggsäck med ordentlig volym får du plats med allt som behövs. Välj en på 60 liter om du bara är ute några timmar och en annan ryggsäck för vandring på 70 liter eller mer om du ska vara borta lite längre. Här online på Fyndiq kan du hitta snygga och billiga vandringsryggsäckar som skyddar innehållet under hela hikingturen!

Tips för ett lyckat köp!

Ska du ut på en lång hikingtur? Välj en vandringsryggsäck som är ultralight så blir det inte så tungt. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Fördela vikten i vandringsryggsäcken

Ryggsäckar för vandring ska kännas bekväma att bära under längre turer. Därför ska du alltid köpa en modell som har många fack och utrymmen så att du kan fördela vikten jämnt. Sköna axelremmar och möjlighet att få fram de viktigaste sakerna på stört är också en viktig egenskap. Här på Fyndiq har vi stabila och billiga vandringsryggsäckar med varierande volym som 60 liter eller 70 liter och som passar för all typ av friluftsliv. De kommer med rätt bärkomfort, viktfördelningsmöjligheter och smarta funktioner som passar i alla klimat och terränger. Fynda en ryggsäck för vandring online inför din nästa dagstur!