Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hundtäcken online!

Skydda din hund från regn och blåst! Hunden är människans bästa vän, och har du en hund så vill du förmodligen att den ska må bra. För att skydda hunden från regn och blåst på promenaden kan det till exempel behövas ett riktigt bra hundtäcke. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga och bra regntäcken, värmetäcken, skyddstäcken och reflexvästar till din hund. Vi tycker nämligen att om du får ha en jacka på dig, bör din hund också få ha en! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att köpa ett täcke som passar din hund. En idé kan vara att testa ett i en affär innan du klickar hem ett här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt och varmt! Alla täcken man kan köpa hos oss är anpassade för att ge bra skydd, oavsett vilken hundras det handlar om. Många har dessutom andningsfunktion, så att hunden inte ska känna sig instängd. Förutom att täckena är funktionella och håller din hund torr och varm vid dåligt väder, är de även riktigt snygga. Varför inte köpa ett regntäcke i häftigt kamouflagemönster med kapuschong? Eller ett täcke med neon gul färg som gör att din hund syns i alla lägen? Vad du än är ute efter, lär du hitta det här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.