Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda ventilhattar på nätet!

Fyndiqs favoriter

Köp dina ventilhattar här! När det kommer till biltillbehör är det oftast däck eller andra roliga biltillbehör som dyker upp i huvudet, och kanske inte först och främst ventiler. Men, om inte de små detaljerna och tillbehören finns är det svårt att rulla fram längs gatan. Här på Fyndiq kan du hitta en billig ventilhatt som passar som handen i handsken. Ja, oavsett om du äger en Skoda, Volvo, Jaguar eller en Ford så är det här du finner ventilhattarna i härliga paket. Du finner allt till bra priser för att du verkligen ska känna att du hör ett kap när du köper bildelar online.

Tips för ett lyckat köp! Tro det eller ej, men en ventilhatt kan bli snodd eller lossna. Så att lägga ner ett extra 4-pack kan skapa trygghet och få dig att vara extra redo för vad som skulle kunna ske i framtiden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt ligger i detaljen! En stark motor i all ära, men när allt kommer omkring så är alla bildelar viktiga. Detta oavsett om du älskar begagnade bilar eller enbart kör runt i nya. När man tänker efter på hur mycket vi åker omkring i våra bilar och att de alltid ställer upp för oss så är de självfallet värda allt det bästa. Och att bara ha vetskapen om att ens ventilhattar på ens Jaguar eller Volvo även har bilmärkets logga gör att det känns lite tuffare att glida omkring i sin bil. Eller hur?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.