Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga bagagevågar här

160 Fynd

Köp bagagevåg billigt online hos oss på Fyndiq

Oroar du dig ibland för att din väska väger mer än den får göra när det är dags att checka in på flygplatsen? Det behöver du aldrig göra igen om du har en smidig bagagevåg i din ägo! Här har vi på Fyndiq samlat massor av smarta bagagevågar för dig att ha med dig på resan. Kolla igenom utbudet och hitta en våg som passar för att väga just din packning. Välkommen att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

Mellan cirka 20-50 kilo är vanligt att ett bagage får väga på flyg, men ibland mer och ibland mindre beroende på flygbolag och från vilket land du flyger — därför är det smart att alltid ha en bagagevåg med sig på resan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bagagevågar från massor av olika varumärken

Här har vi på Fyndiq samlat massvis av olika bagagevågar från olika varumärken såsom Zipe, InnovaGoods och König. Alla har olika finesser! En bagagevåg visar till exempel inte bara vikt utan även temperatur, och sådant är ju alltid skoj att hålla koll på — speciellt på utlandssemestern. Gemensamt för alla digitala och bärbara bagagevågar är att de är nätta och behändiga, vilket gör dem perfekta att ha med sig i handbagaget! Dessutom går det att väga både resväska, ryggsäck och handbagage med vågarna och dessa varnar även när angiven maxvikt överstigs — smart vä Handla din bagagevåg här!