Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp snygga och billiga Resväskor online!

En bra Resväska, ett måste! Ja, visst är det så! Om du ska iväg på en resa är det viktigt att din väska är fullt fungerande. Resväskor ska vara hållbara, i rätt storlek och snygga – och vi på Fyndiq presenterar stolt vårt stora utbud av väskor. Oavsett om du är ute efter en Samsonite resväska, titan resväska eller väskor från Burton eller Eastpack finns det någonting för dig här hos oss, och självklart presenterar vi vårt utbud av väskor online till ett billigare pris.

Tips för ett lyckat köp! Har du ofta svårt att hitta din väska på rullbandet efter flyget? Välj en väska i färg för att underlätta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Väskan underlättar resan! Har du tänkt på hur mycket som kan gå fel om du inte har rätt resväska? Så är det tyvärr. Och innan du packar inför en resa gäller det att se till att dina resväskor är tillräckligt stora, och lätt att ta med sig. Sen är det såklart olika vilken resväska som passar bäst beroende på resmål; en liten rullväska är perfekt till affärsresan medan en större Jabadabado både är snygg och praktisk för charterresan. Är du ute efter en väska som är lätt att bära men också kan rullas är kanske en Eastpak någonting för dig, det kan vara skönt att ha om det är en längre resa som väntar. Hos oss är utbudet som sagt stort, och våra priser gör att du kan shoppa med gott samvete. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.