Kundservice

Resväskor

7 257 fynd

Dags att resa? Då kan du spana in vårt stora utbud av billiga resväskor i olika modeller, färger och storlekar. Hos oss kan du hitta allt du behöver inför din kommande resa. Vi har allt ifrån kabinväskor till större resväskor för dig som ska iväg på en längre resa. Passa på att fynda resväskor och reseaccessoarer idag!


Filtrera

Fynda billiga resväskor

En resväska används för att packa ned kläder och hygienartiklar för att ta med sig när man är ute på resa. Resväskorna kommer i många olika storlekar och kan vara större eller mindre beroende på om du vill checka in ditt bagage eller ta med det som handbagage på flyget. Resväskor du tar med dig som handbagage brukar kallas för kabinväska. När du ska välja resväska är det viktigt att tänka efter vilka funktioner du behöver, såsom lås, teleskophandtag, extra fack, hjul och om du vill ha en hård eller mjuk variant. Förutom resväska kan man behöva en hel del andra prylar för att göra resan så bekväm som möjligt. Spana därför in vårt sortiment av reseprylar! Vi har även ett stort utbud inom skönhet – här hittar du praktiska skönhetsprodukter som kan vara bra att ha med dig på din resa.

Hur stor resväska behöver man?

Resväskans storlek har att göra med hur mycket bagage du behöver eller vill ta med dig. Ska du resa långväga och vara borta ett tag kan du behöva en riktigt stor väska som rymmer det mesta. Om du endast ska åka på weekend-tripp eller en affärsresa kan en kabinväska vara tillräcklig. Kabinväskans mått bör dock inte överstiga 55 x 40 x 23 cm för att du inte ska behöva checka in den på flygplatsen. Oavsett vilken storlek du väljer på resväskan är det viktigt att förhålla dig till flygplanets mått och rekommendationer, både när det kommer till längd och vikt. För dig som kanske bara ska resa över en weekend hittar du även ett stort utbud av weekendbags hos oss. Eller varför inte fynda en billig ryggsäck ?

Vad är bäst: hård eller mjuk resväska?

Detta är en fråga som är något av en smaksak och vad du känner passar dig bäst. En hårdare resväska ger dig ett bättre skydd mot hårda stötar vilket kan vara bra om du behöver packa ned något ömtåligt, du vet att allt ligger tryggt där det ska helt enkelt. Något som en mjukare resväska har till sin fördel är att den är betydligt mer expanderbar och faktiskt går att komprimera, så om du vet att du är en person som gillar att töja på gränserna och packa lite extra kläder kan en mjukare variant vara att föredra. I slutet av dagen är det upp till dig att avgöra vilken typ av resväska som passar dig allra bäst!

Hur packar man en resväska?

Det här med att packa en väska kan vara lite klurigt, men en tumregel är att utnyttja så många hålrum som möjligt. Gör bollar av strumpor och lägg gärna i skorna som får fylla ut istället för att ta plats. Använd skärpen att sätta i skjortkragen. Där tar de lite plats och ger även stöd åt kragen som inte plattas till. Använd facken för hygienartiklar och stäng till ordentligt så att inget kan läcka ut eller köp till separata påsar att förvara produkterna i. Med lite övning kommer du att kunna packa resväskan som ett proffs utan att du kommer fram med skrynkliga kläder. Behöver du fylla resväskan med nya kläder hittar du även ett stort utbud inom damkläder och herrkläder hos oss.

Vilket är det bästa materialet för en resväska?

Det bästa materialet för en resväska kan variera baserat på dina behov och din personliga stil. Men i överlag är hårda resväskor i polykarbonat eller ABS populära för deras hållbarhet, medan mjuka resväskor i nylon eller polyester är flexibla och lätta.

Hur stor resväska borde jag ha för en veckas semester?

För en veckas semester kan en resväska på omkring 60cm x 40cm x 25cm vara lämplig, men detta beror på dina personliga packningsvanor och typen av resa du planerar. Ta större om du brukar ta med dig mycket kläder på resan, men om du inte behöver lika mycket utrymme duger det med en mindre resväska.