Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kabinväska här

Köp din kabinväska billigt online här hos oss på Fyndiq!

En kabinväska är den typ av väska som du tar med dig som handbagage på flyget. Res bekvämt med någon av de flexibla, specialgjorda kabinväskor du finner i vårt stora utbud. Varför inte en axelväska som går att ta med sig in i kabinen och kan fästa på resväskan sedan när du inte flyger. Det gör resandet enklare och smidigare. Du finner kabinväskor från välkända märken som Samsonite, Top Lite, American Tourister, Jeep och massor av andra i kategorin. Res bekvämt och snyggt med en riktigt funktionsduglig kabinväska som du shoppar online på Fyndiq! Här hittar du alla typer av kabinväskor!

  • Ryggsäck
  • Weekendbag
  • Hårt skal
  • Kabinväska med hjul

Tips för ett lyckat köp!

Se till att du har en resväska att fästa din kabinväska på! Matchar de i färg blir det både snyggt och lätt att hitta rätt på bagagebandet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Här hittar du de varumärken som har kabinväskor som är lätta att fästa med annan resväska!

  • TOP LITE
  • TecTake

Kabinväskor — både snyggt och funktionellt.

En väska du fäster på din resväska så du slipper bära handbagaget när du är på flygplatsen eller på väg dit gör resandet så mycket enklare. När du kliver på flygplanet tar du sedan bara med dig kabinväskan, som är specialgjord för att passa de mått som gäller på flyg, och checkar i den andra. En kabinväska från Samsonite gör att du reser stilfullt och praktiskt. Viktiga papper och pass kan du förvara i framfickan och du slipper bära väskan då den är rullbar. Dator, kamera och andra känsla saker förvarar du tryggt inne i väskan som har ett skal av hårdplast. Gör det enkelt för dig — köp en kabinväska online hos Fyndiq ochvälj bland sortimentets varumärken!

  • TecTake
  • Golla
  • Trust

Så fungerar Fyndiq

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.