Kundservice

Fynda billig kabinväska här

1 033 fynd

Letar du efter en kabinväska att ta med som handbagage på flyget? Då har du kommit till rätt plats för här hittar du en mängd kabinväskor i olika modeller och former från kända varumärken som Trust, TecTake och Golla.


Filtrera

Köp din kabinväska billigt online

En kabinväska är väskan du tar med dig som handbagage på flyget, utan att behöva checka in den så det är bara att gå vidare genom spärrarna om du har bråttom. Du kan resa bekvämt med någon av de flexibla, specialgjorda kabinväskor du finner i vårt stora utbud som finns i många olika varianter – både när det kommer till färg och form. Behöver du mer utrymme? Varför inte komplettera med en axelväska som går att ta med sig in i kabinen och kan fästa på resväskan sedan när du inte flyger. Enkelt och smidigt!

Tillbehör till kabinväskan

Det finns en hel del tillbehör som man kan köpa till sin kabinväska för att få den att sticka ut eller bara för det är snyggt. En bagagetagg hjälper till om du skulle råka tappa bort sin väska så att andra kan veta vem väskan tillhör och hur man kontaktar dig. Hos oss hittar du också olika sorters remmar till väskan och charms av olika slag att pynta väskan med.

Kabinväskor — både snyggt och funktionellt

En väska du fäster på din resväska så du slipper bära handbagaget när du är på flygplatsen eller på väg dit gör resandet så mycket enklare. Titta även extra noga på resväskans funktioner, det brukar vara mycket uppskattat att ha en framficka för att kunna förvara viktiga papper och pass eller en trygg förvaring för dator och annan elektronik. Ett stort plus är även om väskan är rullbar så du slipper bära utan enkelt kan rulla fram den, vart du än går.