Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig cykelväska online!

Ge dig ut på cykeltur med en bra cykelväska! Oavsett om du är en sådan som tränar cykling på elitnivå eller om du bara vill kunna cykla fram och tillbaka till jobbet så kan en cykelväska vara bra att ha. Vi på Fyndiq har en massa bra och billiga cykelväskor som du kan välja och vraka bland. Och det bästa är att de är riktigt billiga också! Unna dig detta nödvändiga cykeltillbehör så kommer du snart att svischa fram ännu snabbare på gatorna. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Varför inte unna dig olika cykelväskor för olika tillfällen? Frakten blir ju ändå densamma oavsett hur många produkter du klickar hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig mer tunga och stora väskor på ryggen! När du är ute och cyklar behöver du allt som oftast ha med dig lite matsäck eller andra prylar. Och om du cyklar till jobbet behöver du förstås förvara dina arbetssaker någonstans! Att hänga portföljen på styret fungerar inte i längden, och därför vill vi tipsa dig om att skaffa en cykelväska. Här på Fyndiq har vi allt från cykel mobilhållare till sidoväskor och cykelväska till pakethållare. Dessutom kan du hitta cykelväska kombinerad med ryggsäck som är speciellt anpassad för att antingen fästas på pakethållaren eller förvandlas till en smidig ryggsäck. Slipp alla krångliga bagar som glider runt på ryggen och investera istället i en riktig cykelväska.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.