Kundservice

Fynda din cykel billigt på nätet

100 960 Fynd

Filtrera

Stort utbud av mängder av cyklar och tillbehör

Att köpa cykel — oavsett om det är en snabb racercykel, en snygg skeppshult eller monark cykel är det ett köp som få ångrar. Och genom att köpa cyklar på nätet finner du ett stort utbud. När du trodde att det inte kunde bli bättre så har vi på Fyndiq både ett stort utbud av allt från monark till mtb och bra tillbehör till billiga priser som gör att du kan fynda en cykel och känna att du gjort riktigt bra köp.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på vad du ska ha cykeln till: är det motionscykling eller att ta dig från punkt A till punkt B. Beroende på aktivitet kan det vara bra med olika många växlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Cykla dig till ett enklare liv

Att cykla är inte bara ett klimatsmart sätt att ta sig runt på. Det är även ett snabbt och effektivt sätt som till skillnad från bilen stärker din kropp. Även om du känner att dina ben inte orkar med att trampa så finns det nu snygga elcyklar du kan glida omkring på. Perfekt i uppförsbackar. Kanske kan du se din elcykel som ett första steg till ett miljövänligt och mer hälsosamt liv, och när du är redo för en vanlig cykel så vet du vart du ska leta!