Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga cykelkläder online!

Fyndiqs favoriter

Känn dig säker på cykeln! Att cykla blir bara populärare och populärare. Det är inte speciellt konstigt eftersom det knappast finns något mer miljö- och hälsovänligt sätt att transportera sig på! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga cykelkläder hos oss, så att du ska känna dig bekväm på cykeln och kunna cykla ännu längre! Välj bland till exempel cykelbyxor, handskar, tröjor och benvärmare! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här och fyndar hos oss bör du passa på att titta i andra kategorier. Frakten är nämligen densamma oavsett hur många produkter du handlar från oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För proffscyklaren och motionären! Oavsett om du cyklar på proffsnivå, om du bara cyklar på fritiden eller på spinningcykeln på gymmet, är det viktigt att du har rätt kläder. Har du kläder anpassade för att cykla i då blir du bekvämare och kan röra dig bättre på cykeln. På den här sidan kan du till exempel hitta cykelhandskar med dämpande stoppning, så att du kan cykla långa sträckor utan att få ont i händerna. Eller varför inte ett par långa cykelbyxor som andas, värmer på kyliga dagar och har reflexer så att du syns i mörkret? Här finns helt enkelt allt du kan tänkas behöva för en riktigt lyckad cykeltur!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.