Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Boxning, Kampsport, Brottning

73 Fynd

Allt för dig som tränar kampsport

Hos Fyndiq finns massor av utrustning för dig som tränar kampsport. Passa på att fynda huvudskydd, bröstskydd eller benskydd, vi har skydden du behöver. Behöver du boxningssäckar eller träningssvärd har vi det också.

Skydd för hela kroppen

Tränar du boxning, thaiboxning eller karate eller någon annan kampsport så hittar du skydden du behöver hos oss. Vi har bland annat huvudskydd, benskydd, knäskydd, fotskydd och armbågsskydd. Hos Fyndiq kan du välja mellan massor av kroppsskydd i olika modeller, storlekar och material. Passa också på att fynda bland alla våra olika modeller av mitsar, i olika material och storlekar. Vi har också bra startset för till exempel taekwondo som innehåller alla skydd du behöver för att börja träna. Hos oss hittar du skydd för både nybörjare och proffs. Handla säkert hos oss, vi har låga priser och fri frakt. Dessutom har vi snabb leverans.

Träningsredskap för kampsport

Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av olika träningsredskap, vi har både stående och hängande boxningssäckar för barn och vuxna i flera olika modeller och material. Här hittar du produkter för både nybörjare och proffs. Letar du efter handskar så har vi handskar för alla kampsporter, allt från klassiska boxningshandskar till halvöppna handskar som passar bra för både sparring och säckträning. Kolla också in våra populära nunchucks, som hjälper dig att utveckla din koordination och träna upp dina reflexer. Hos oss hittar du mjukare modeller för barn och nybörjare men även nunchucks för de som tränat ett tag. Allt fler upptäcker tjusningen med att träna med Suburitos, detta är en typ av träningssvärd som härstammar från japansk kampsportsträning. Hos oss hittar du Suburitos i flera olika modeller och material till låga priser.

Gymnastikmattor för din träning

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika gymnastikmattor som kan användas när du tränar brottning, boxning eller annan kampsport. Har du begränsat med plats så har vi uppblåsbara mattor med hög kvalité, som fungerar utmärkt för din träning. Dessa mattor fungerar såklart även till andra aktiviteter såsom gymnastik eller yoga. Beställer du hos oss har du fri frakt och snabba leveranser.