Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda träningsskydd billigt online!

Vikten av att skydda sig! Att skydda sig är viktigt i samtliga sammanhang, men viktigast när det handlar om tuffa sporter – eftersom det är då en verkligen utsätter sin kropp för vad som kan vara fysiskt skadligt. Oavsett om det handlar om fotboll, hockey eller boxning så går det inte att bortse från vikten av skydd. Och det är av den anledningen som vi på Fyndiq samlat alla träningsskydd och sportskydd på ett och samma ställe. Billiga benskydd, hjälm och vristskydd är bara några av de saker du hittar i vårt stora utbud!

Tips för ett lyckat köp! När du handlar träningsskydd billigt på nätet kan du unna dig ett litet extra skydd, bara för att vara så säker som möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kroppen är det viktigaste vi har! Många är det som är noga med att skydda sina tillbehör, och skulle inte drömma om att ge sig ut och springa utan att ha ett bra tränings skydd till iPhone. Att däremot skydda kroppen är inte lika självklart, trots att det är den som inte går att ersätta om den går sönder. Var smart och ta det säkra för det osäkra, och använd de skydd som finns när du sportar. Ett tandskydd som du kokar själv och biter till rätt form kan vara det som gör att du inte slår ut tänderna när du sportar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.