Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sportglasögon online!

Ha rätt solglasögon när du sportar! Det gäller att ha anpassad sportutrustning när man tränar och motionerar utomhus. Här hos oss på Fyndiq finner du ett stort utbud av sportiga och billiga solglasögon som är designade för att möta idrottares höga förväntningar. Med egenskaper som UV-skydd, hög komfort, bra ljusegenskaper samt tålig uppbyggnad hittar du här glasögon som du kan sporta i länge. Det är lättare än någonsin att shoppa online — passa på att fynda dina nästa sportiga solglasögon här hos oss redan idag. Sporta och skydda dina ögon på samma gång!

Tips för ett lyckat köp! Se till att förvara dina sportglasögon säkert i en skyddsväska samt använda putsduken då och då för att hålla linsen fläckfri.  Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra sportglasögon som klarar utmaningar! Inte bara är det bra för ens ögon att skydda dessa från solen med ett par särskilt anpassade sportiga glasögon. Det är dessutom skönt att ha på sig ett par riktigt bekväma, rundade glasögon när man springer eller cyklar. Som tur är finns här glasögon som både är trendiga och speciellt gjorda för aktiva människor ute i skog och mark. Linserna är oftast polariserade vilket gör dem lämpliga för strand- och vattensport samt skidåkning. Många linser är också försedda med ett skyddande lager mot repor och stenskott. Skynda att fynda online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.