Kundservice

Fynda billiga simglasögon på nätet

18 120 Fynd

Som fisken i vattnet

Är det hur folk brukar beskriva dig? Då är du säkerligen en fena på det här med vattensport, oavsett om det handlar om att åka wakeboard och vattenskidor eller om det du helst gör är att simma längd efter längd i en simbassäng. För att du ska kunna utöva din vattensport så bra som möjligt har vi på Fyndiq samlat ihop den bästa och billigaste utrustningen för vattensport vi kunde hitta på nätet. Här kan du köpa allt från simglasögon och våtdräkt till en tunn flytväst, så välkommen att fynda i vårt stora utbud!

Tips för ett lyckat köp

Om du beställer en flytväst eller liknande, se till att den funkar med din kroppsvikt innan du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda håret med en simmössa

Alla vet att hud och hår blir påverkade av att vara i vatten, tänk bara på hur huden på fingrarna skrynklar ihop sig till små russin när man varit i plurret lite för länge. Därför kan det vara bra att skydda håret med en simmössa i silikon, vilket de flesta som håller på med simning gör! Men kanske handlar den vattensport du sysslar med om att undvika att hamna i vattnet. Till exempel vattenskidor! Då är torra och släta fingrar ett bra tecken på att du har lyckats med ditt uppdrag.