Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig alpin sportutrustning här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga alpin sportutrustning online på Fyndiq! När det är vinterhalvår är det härligt att passa på att köra skidåkning utför i våra backar och berg. Vässa din slalomteknik och din offpist med rätt alpin sportutrustning. Här hos oss på Fyndiq finner du ett stort sortiment med allt från skidglasögon och varmfodrade handskar till skidmask, skidhjälm och skidjackor i alla olika färger och storlekar som passar alpina entusiaster i alla åldrar. Passa på att köpa din alpina utrustning billigt online, det gör hela fjälläventyret så mycket mer prisvärt. Välkommen att shoppa online.

Tips för ett lyckat köp! Skidglasögon i all ära, men du behöver även rätt kläder. Sök så du hittar precis det du är ute efter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snowboardglasögon, ullstrumpor och bra carvingskidor! Det krävs en del för att ha allt man behöver i skidbacken när man kör alpint. Men låt det inte hindra dig! Med vårt sortiment av billig alpin sportutrustning blir det inte alls dyrt och dessutom hittar du förstklassiga prylar som tål de speciella förutsättningarna med snö, kyla och vind. Varför inte satsa på ett par riktigt bra goggles detta år? Och handskar som både är smidiga när du håller i stavarna samtidigt som de verkligen värmer dina händer i skidbacken? Detta och mycket mer därtill finner du här hos oss. Handla all din alpina utrustning på nätet hos oss!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.