Kundservice

Fynda allt för vintersport på nätet

19 340 Fynd

Filtrera

Ladda upp med skidjacka och skidhandskar

Oavsett om du är en som bara tycker om att vara ute och åka lite pulka när snön kommer eller om du är en fullfjädrad atlet som älskar vintersport så har vi det du behöver här. Vi på Fyndiq har samlat ihop alla de vintersport tillbehör du kan tänkas behöva för att tackla den snöiga säsongen på bästa möjliga vis, du hittar allt från vantar och skidhjälm till stavar och skidstrumpor!

Tips för ett lyckat köp

Se till att de kläder eller tillbehör du beställer är i rätt storlek, och se till att du inte glömmer någonting i din beställning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Är du vår nästa Stenmark?

Kanske är dina ambitioner inte fullt så höga, men med ett par skidglasögon och alpina pjäxor kan du i alla fall känna dig som honom när du susar ned för backen. Eller är du lite mer av en Gunde Svan som föredrar längdskidor och att stå och valla skidor i värmestugan mellan varven? Om du tillhör den generation som tycker om att åka snowboard så vet du säkerligen hur viktigt det är med tuffa och snygga vintersport kläder, för när man åker snowboard ska man också se bra ut! Oavsett vilken vintersport som faller dig i smaken så har de en sak gemensamt, och det är kylan. Du behöver alltså klä dig ordentligt för att hålla dig varm och torr när snön yr eller slasken försöker tränga sig in.