Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig crosstrainer online!

Hitta en crosstrainer online för bästa träningen! Orkar du inte ta dig ut för en löptur? Lugn, du är inte ensam. Det är just därför som träningsredskapet crosstrainer finns. På en sådan kan du springa hur långt du vill, utan att behöva ta dig ut genom dörren. Vi på Fyndiq älskar lättillgänglig träning och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga crosstrainers. Välj mellan flera olika varianter från kända märken som Reebok, Nordica och TITAN. Fynda nu och börja ditt nya träningsliv!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att en crosstrainer tar upp en del plats i hemmet. Bor du i en liten lägenhet kanske det är värt att satsa på ett av våra mindre träningsredskap istället! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Effektiv träning som passar alla! En crosstrainer är inte bara bra för att den passar perfekt för den som inte vill ut och springa och som vill träna hemma. Den är också helt fantastisk just tack vare att den passar alla typer av människor och är väldigt lätt att använda. Med tanke på att det är skonsamt för kroppen att springa med hjälp av en crosstrainer, kan till och med äldre och skadade personer ha stor användning av den och till och med stärka upp kroppen med den! Både lättillgänglig och superenkel att träna med alltså!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.