Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsredskap online!

Fitnessboll eller sandsäck? Att må bra är det viktigaste som finns här i livet, och att ta hand om sig själv är därför något som alla bör göra. Det kan man såklart göra på olika sätt, men något som garanterat gör att man får en bra hälsa är träning! Därför har vi på Fyndiq samlat massor av träningsredskap, och till riktigt billiga priser dessutom. För att träna hemma är otroligt bra, och något som alla kan klämma in i sitt liv hur stressad man än är. Så ett bra tips, lite beroende på vad man vill träna, är att klicka hem kanske en fitnessboll, en sandsäck för boxning eller kanske en rockring? Alla träningssätt är bra träningssätt!

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du beställer hem allt du behöver för ett träningspass, desto fler redskap man har ju lättare är det att träna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vänj dig vid träning! För många så är det en stor utmaning att få in träning i sitt liv, även om man vet att man skulle må mycket bättre av det. Men man ska inte börja med flera pass i veckan på gymmet, utan träna i kortare stunder hemma med sina träningsredskap. På så sätt kan man vänja sig själv vid träningen, och snart kommer man inte klara en vecka utan sin yogamatta, sina hantlar och sin crosstrainer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.