Kundservice

Träningsredskap

64 560 fynd

Om du uppgraderar ditt träningsredskap kan du inte bara förbättra kvaliteten på dina övningar utan också öka den övergripande effektiviteten i din träning, vilket skapar möjligheten till att du får en sundare kropp och blir en mer vältränad person. Här på Fyndiq har vi ett brett urval av högkvalitativa och prisvärda träningsredskap som hjälper dig att förbättra din kondition.


Filtrera

Det finns många typer av träningsredskap för att förbättra din hälsa, bland annat hantlar, kettlebells och foam rollers.

Olika typer av hantlar

Hantlar är en viktig del av träningsredskap i varje hemmagym. Det finns olika typer av hantlar som kan hjälpa dig att bygga muskler. Traditionella hantlar har en stång som är avsedd för att lägga skivvikter på som är bra för att kunna utöka med tyngre vikter när du blivit starkare. Vi har många hantelpaket där du kan köpa både stången och flera skivvikter tillsammans. Det finns också hantlar som har en fast vikt och är tillverkade av ett fast material som är mjukare och mindre benägna att orsaka skada.


Kettlebells

Kettlebells är en annan bra träningsutrustning för funktionell styrketräning. Deras storlek och form gör dem till ett mycket mångsidigt träningsredskap som både är lätt att transportera och att använda i en mängd olika övningar. Det faktum att de är lätta att bära och hålla gör dem perfekta för stora och snabba rörelser. De kan användas för att förbättra övningar som squats eller användas specifikt för svängar med mera. Dessa fördelar innebär bland annat inte bara att du blir starkare men också att de skapar flexibilitet, koordination och stabilitet. Du kan utan tvekan hitta den perfekta uppsättningen av kettlebells på Fyndiq som har rätt vikt och storlek för dig och dina behov.


Foam rollers för förbättrad hållning

Foam rollers kan förbättra din hållning och släppa spänningar i axlar och rygg genom att massera och stärka musklerna i ryggen. Att stärka ryggmusklerna runt ryggraden gör nytta för hela kroppen, inklusive höfter och underkropp. Genom att minska spänningar i musklerna kan foam rollers bidra till att förbättra flexibilitet, koordination och balans. Dessa förbättringar av hälsan kan också leda till att minska smärta och obehag och göra att du känner dig full av mer energi. Vi är övertygade om att du kan hitta rätt foam rollers och andra typer av träningsredskap som lämpar sig för just dig här på Fyndiq.