Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga löpband online!

Kom i form snabbt med ett löpband! Ett perfekt sätt att få kondition på är att springa. Men detta är något som inte alltid är härligt att göra i de väderlekar som Sverige bjuder på. Med ett löpband hemma går det utmärkt att springa under årets alla dagar. Online här hos oss på Fyndiq finner du ett brett utbud av billiga löpband från välkända märken som Gallop, Stream, Nordic och inSPORTline med flera. Du kan garanterat hitta ett springband som är perfekt för dina ambitioner och dina sprintambitioner. Bli snabbare än du trodde du kunde bli! Skynda att fynda löpbandet här hos Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även kläder eller skor anpassat för löpning? Det hittar du under kategorin Träningskläder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spring eller promenera dig i form! Ett väldigt effektivt sätt att både gå ner i vikt och må bättre är att röra på sig genom enkla promenader eller springturer. Med någon av våra smarta spring- och promenadband kan du välja i vilken takt du vill röra dig, och öka hastigheten ju mer tränad du blir. Dessutom är det mer skonsamt för knän och fötter att springa på den jämna ytan som ett löpband har i jämförelse med till exempel skogsterräng eller på asfalt. Få upp din kondition utan att gå en enda dag på gym, träna hemma med ditt springband i stället!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.