Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsmaskiner online!

Stort utbud av träningsmaskiner online! Det har nog aldrig varit så inne att träna som det är nu - och visst är väl det toppen? Då vår tid är dyrbar hinner vi kanske inte alltid med att gå till ett gym och träna styrketräning, och då kan det vara bra att veta att du kan hitta bra träningsbänk och träningsmaskiner för hemmabruk. Här på Fyndiq kan du bygga en grym kropp som klarar av livets alla upptåg. Vi har nämligen allt från billig motionscykel till löpband, så välj en träningsform som passar och kör hårt! Men tänk bara på att inte köra slut dig på en gång så att du tröttnar.

Tips för ett lyckat köp! Den bästa träningen görs med bra träningskläder och skor, och allt detta finner du hos oss fast på en annan sida! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta formen med en crosstrainer! Alla är vi olika och därför gillar vi även olika träningsformer. Det finns träningsmaskiner för både mage, rumpa och för konditionen. Har du plats där hemma för en roddmaskin eller en träningscykel kan sådana redskap vara till stor hjälp. Annars är ett promenadband som går att fälla ihop en lösning för att du ska kunna träna hemma. Tänk även att din träning ska vara långsiktig och att du kan bygga upp ett hemmagym under lång tid.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.