Kundservice

Fynda billiga trädgårdsspel hos oss

2 220 fynd


Filtrera

Köp billiga trädgårdsspel online hos oss på Fyndiq

Finns det något bättre än att spela trädgårdsspel en solig sommardag? Troligtvis inte. Här på Fyndiq hittar du vad du behöver för sommarens turneringar. Här finns allt från klassiska spel som boule, kubb och krocket till mer originella varianter som trädgårdsgolf och ärtpåsar. Letar du efter spel till ett större gäng? Satsa på brännboll. Här finns brännbollsset och baseballträ i både traditionellt trä och rejäl aluminium, som både leder till många vinster och tål hårda förluster.

Tips för ett lyckat köp

Läs noga i produktbeskrivningen eller manualen vilka delar som ingår i spelet och kontrollräkna så att alla är med innan du påbörjar spelet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

På stranden, campingen eller utflykten

Har du ingen trädgård? Det är ingen ursäkt till att inte spela trädgårdsspel. De flesta spel är väl förpackade i påsar eller kartonger som enkelt går att frakta med till stranden, fotbollsplanen eller på campingresan. Bor man i lägenhet är trädgårdsspel ett fantastiskt sätt att lära känna grannarna. Samla ihop några kompisar på innergården och vi kan lova dig att fler nya bekantskaper lockas dit och vill delta. För de yngre barnen finns även anpassade versioner av traditionella spel som krocket eller boule mini. Vi på Fyndiq månar om alla deltagare! Ta en titt och köp ett roligt trädgårdsspel att underhålla dig med på semestern. Gillar du att vara utomhus även på vintern och spelä Vi lovar att de flesta spel är mycket slitstarka!