Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga airboard här

61 Fynd

Köp billiga hoverboard online!

En eldriven airboard eller hoverboard är lika kul att använda till lek utomhus som den är när du snabbt behöver ta dig någonstans i stan. De passar bra för både barn och vuxna och kommer i många olika utföranden. Redan för några år sedan blev airboards från till exempel

Airwheel

och

Segway

poppis och populariteten verkar inte klinga av. Om det är första gången du funderar på att köpa en hoverboard så finns det saker du kan tänka på. I början kan det nämligen kännas lite ovant men tack vare inbyggda sensorer som hjälper dig att hålla balansen och fördela vikten är du snart igång! Ett tips är att börja lite lätt inomhus om du är osäker. Snart får du kläm på det, vi lovar. En annan fråga du kan ställa dig är hur underlaget du ska åka på ser ut. Om du ska åka offroad kan du köpa en billig airboard med offroad-anpassning så att du kan åka på annat än bara asfalt. Du kommer att märka hur bra din airboard är i vardagen och hur mycket roligare och mer förenklad din dag kan bli. Här på Fyndiq kan du hitta båda varianterna – både offroad och för asfalt. Köp billig hoverboard och airboard online och ta ut svängarna ordentligt!

Tips för ett lyckat köp!

Vill du ha det kompletta hoverboard-paketet med sittanordning och köpa till airboardskal eller airboardskydd? Köp ett helt set så att du har allt som behövs. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Vad är en airboard?

En airboard är ett av de många namn som beskriver en eldriven fotbräda med hjul. Den liknar en mix av en skateboard och en elsparkcykel och har en inbyggd sensor som hjälper dig hålla balansen.

Vad är en hoverboard?

En hoverboard är samma sak som en airboard. På en plattform med fotstöd och hjul susar du fram över gatorna och kan komma till din slutdestination snabbare. Kända varumärken som tillverkar hoverboards är bland andra

Airwheel

och

Segway

.

Allt som behövs till din hoverboard!

Du kan komplettera din hoverboard med sittplats och upphängningar så att du kan förvandla den till en rullande liggstol. Svep fram på kvarterets gator eller susa fram i städerna och kom före alla andra fotgängare – med stil! Tänk på att använda airboardskydd ifall du skulle ramla och skydda gärna din airboard med airboardskal för att slippa repor. Shoppa din billiga hoverboard online hos oss på Fyndiq idag!