Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga ljudböcker hos oss

Fynd

  Köp billiga ljudböcker online hos oss på Fyndiq

  Det var en gång ett fyndvaruhus som hade massor av billiga ljudböcker... Ja självklart är det oss själva vi berättar om! Här på Fyndiq älskar vi att läsa, och vi har samlat ihop ett bibliotek av spännande ljudböcker. Vare sig du vill lyssna på berättelser om Bamse och hans vänner, kriminella tanter i Las Vegas eller den där mannen som heter Ove kan vi garantera dig en trevlig lyssnarstund. Vi har ett utbud som med all säkerhet kommer få dig att leva lyckligt i alla dina dagar. Välkommen att fynda på!

  Tips för ett lyckat köp

  Tänk på att ljudböcker inte bara behöver vara påhittade berättelser. Vi har även självhjälpsböcker om allt från humor till avslappning för dig som vill investera i mental träning för att må bra. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

  Gör dina vardagssysslor till ett äventyr

  Trött på att städa, diska eller att rensa ogräs i trädgården? Att lyssna på en god ljudbok samtidigt som du utför arbetet gör det hela betydligt mer spännande. En ljudbok är även den perfekta promenadkompisen som gör att du glömmer både tid och rum och motionsrundan är över utav bara farten. Det finns alltid ett tillfälle att lyssna på böcker; i bilen, på tåget, innan läggdags eller i solstolen. Ge dig själv lite efterlängtad egentid och fynda hem något spännande att lyssna på!