Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga & bra deckare online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av bra deckare hittar du här! Vad är det som kan få oss att rysa, glömma bort tiden och förflytta oss till en annan värld, om inte bra böcker? Här på Fyndiq kan du stilla ditt sug efter spänning och välja och vraka av allt från svenska deckare, deckarnoveller till små uppstickare och nya deckare. Alla böckerna hittar du naturligtvis till rysligt billiga priser som gör det enklare att köpa upp en hel serie eller alla böcker från en viss författare.

Tips för ett lyckat köp! Många deckare är uppbyggda i fler böcker, så se till att bunkra upp med hela sviten när du är inne i spänningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att köpa böcker online! Bra böcker kan som sagt få oss att gå in i ett helt annat tillstånd och bli helt uppslukade av den värld vi läser om. Genom att köpa en bok på nätet så hinner du bygga upp spänningen ännu mer och fantisera om karaktärer och handlingen. Kanske har många vänner redan läst boken du vill köpa, eller så hittar du en ny pärla som du bara måste sätta tänderna i. Ja, när det kommer till böcker i allmänhet och deckare i synnerhet så finns det en uppsjö av bra böcker man måste läsa och som bara väntar på att bli slukade av dig och att du ska hjälpa till att lösa mysteriet. För det är ju nästan aldrig som man tänkt sig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.