Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga runda ballonger här hos oss

Handla skojiga runda ballonger billigt online! På Fyndiq älskar vi att pynta med olika ting när det vankas kalas, och för oss är ballongerna den viktigaste detaljen. Här har vi därför samlat ihop alla runda ballonger vi har i vårt breda sortiment för dig att kika närmare på. Vad sägs om en rund ballong som ser ut precis som en emoji eller en genomskinlig rund ballong sprängfylld med konfetti — så att poppa denna runda ballong över till exempel födelsedagsbarnet kan bli ett kul avslut på festligheten! Kolla igenom utbudet och väl de runda ballonger som du fastnar för!

Tips för ett lyckat köp! Självklart har vi ballonger i fler former än runda! Hos oss finns ballonger som är ovala, hjärtformade, avlånga och med belysning inuti — så hittar du ingen favvis här så är du alltid välkommen att spana in våra övriga ballongkategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klotrund ballong i bukett! Ska du ta studenten eller annan typ av examen? Se till att köpa hem massor av runda ballonger i flerpack och sätt upp som buketter av ballonger både inomhus och utomhus — det är ett roligare sätt att pynta på! Här finns såklart även runda ballonger för just olika tillfällen och festligheter. Vad sägs om en som det står Hon eller Han på till babyshowern och sedan när den poppas så avslöjar konfettifärgen inuti vilket kön som den kommande bebisen har?

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.