Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga sifferballonger hos oss

210 Fynd

Oavsett om du fyller 4 år eller 45 är det alltid roligt med ballonger - och sifferballonger speciellt! Här hos oss hittar du sifferballonger i guld, silver, rosa, blå - ja, i alla tänkbara färger! Många kan blåsas upp med både luft och helium.


Sätt upp billiga sifferballonger hemma på festen

På nätet finns det mesta och online här hos oss på Fyndiq kan du fynda billiga sifferballonger. Sådana är skoja att pynta med på födelsedagsfesten — speciellt om någon fyller jämnt! Här finns massor av olika sifferballonger både i guld, silver och massor av andra färger, så varför inte blanda lite? Vi har dessutom stora sifferballonger formade som djur och figurer i storpack som passar extra bra till barnkalaset. Kolla in utbudet och shoppa loss!

Kombinera siffror med bokstäver

Vill du även ha bokstavsballonger? Självklart har vi det också här hos oss på Fyndiq, men i en alldeles egen kategori — dessutom har vi billig frakt så fyll din varukorg till bredden med alla festartiklar som du kan tänkas behöva till kalaset!

Nummerballonger passar alla åldrar

... men tänk på att vissa är lite känsliga just när det kommer till ålder, så om det är ett överraskningsparty som vankas kanske ni ska vara försiktiga med att pynta alltför mycket just med nummerballonger som visar upp födelsedagsbarnets faktiska ålder — det kanske räcker med att kombinera ett gäng sifferballonger till personens födelseår i stället? Här finns både flerpack och enpack siffror att välja på, så du kan kombinera dem precis hur du vill! Välkommen att fynda redan idag!