Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga barnfilmer online!

Fyndiqs favoriter

Toy Story - Pixar-klassiker 1
250 kr

Toy Story - Pixar-klassiker 1

Toy Story 3 Pixar-klassiker 11
250 kr

Toy Story 3 Pixar-klassiker 11

Toy Story 2 - Pixar-klassiker 3
250 kr

Toy Story 2 - Pixar-klassiker 3

Toy Story - Pixar-klassiker 1
201 kr

Toy Story - Pixar-klassiker 1

Barnfilmer är både roligt och bra! Filmer är något barn har gillat att kolla på sedan det uppfanns. Och vi alla minns nog filmer som berörde oss när vi var små. Oavsett om det är svenska filmer så som de Astrid Lindgren gjort eller Disney filmer så som Hitta Nemo, så är detta någonting ditt barn kommer att gilla att se på. Just därför är vi på Fyndiq otroligt glada över att kunna presentera vårt stora utbud av både gamla och nya barnfilmer till ett billigare pris. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Om du fått ett filmtips men inte hittar just den filmen ska du veta att vårt utbud uppdateras hela tiden, så klicka in imorgon igen så har den kanske kommit in då! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lätt att handla film på nätet! Det är numera otroligt enkelt att handla online, och likaså är det när det handlar om film. Här hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av filmer i allt från barbie filmer till disneyfilmer. Och har du svårt att bestämma dig för vad du ska plocka hem så behöver du inte få ångest. Våra billiga priser gör att du kan beställa hem allt som du vill ha utan att plånboken protesterar, och frakten är densamma oavsett hur många filmer du vill ha hemskickade.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.