Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig blu-ray film online!

Det finns bra film och så finns det blue-ray! Att titta på film har, sedan möjligheten kom, varit någonting vi människor älskar att göra. Oavsett om det handlar romantiska komedier eller skräckfyllda actionfilmer så sitter vi fastklistrade med handen i popcornskålen och ögonen på skärmen. Och för att få till den absolut bästa kvaliteten på sina filmer gäller det att ha den senaste tekniken, så som en blu-ray spelare och blu ray filmer. Här hos Fyndiq har vi samlat mängder av bra filmer i blu-rayformat och du kommer garanterat att hitta någonting du vill se. Självklart kommer också dessa filmer till billigare priser!

Tips för ett lyckat köp! Att köpa filmer på nätet är precis som att handla i affär. Om du klickar på den film du är intresserad av kan du läsa mer om vad som står på den och förstora bilden på omslaget. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad du vill, säga bara till! För oss på Fyndiq har det alltid varit viktigt att ha ett stort utbud, och likaså är det i denna filmkategori. Här kan du få mängder av filmtips bara av att kolla på vårt stora sortiment, och om du väljer att köpa film av oss kommer du också undan med ett billigt pris. Oavsett genre så har vi säkerligen någonting du kommer att gilla, och chansen är stor att du kommer vilja klicka hem mer än en film. Det är dock ingenting du ska oroa dig för, hos oss är frakten lika oavsett hur mycket du beställer. Kom in och köp vad du tycker om, och se fram emot en filmkväll att njuta av.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.