Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga effektpedaler online

294 Fynd

Köp effektpedal billigt online för skönare sound

Guitarhero, baseplayer eller gillar du att plinka på guran i garaget? Då kan du vara i behov av en effektpedal för ett skönare sound — och billiga effektpedaler för gitarrer och basar hittar du självklart i massor här hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen samlat ihop ett brett sortiment av olika effektpedaler och du hittar pedaler för både proffs och plinkare i urvalet. Så kolla igenom utbudet och klicka hem just den effektpedal som faller dig i smaken — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Osäker på om pedalen du väljer kommer ge rätt sound eller ens passa till din gurä Kolla in produktens beskrivning så kan du snabbt få svar på alla frågor du har om pedalen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läckra effekter med rätt pedal

Som dess namn så fint förklarar kan du få fram riktigt grymma sound och effekter med hjälp av en effektpedal som du kopplar till gitarren eller basen. Och visst finns det många olika pedaler att välja och vraka bland. Vad sägs till exempel om en EX Xtreme Analogy delay effektpedal till gitarr? Med den kan du få fram ett ljud som både är mer dynamiskt än utan pedalen och du får dessutom en bättre strängseparation. Eller du kanske letade efter en ny effekt till din basgitarr? Då är ett hett tips att kika närmare på Palmer MI Bas Choruspedal!