Kundservice

Gitarr & Bas

24 200 Fynd

Vi på Fyndiq älskar musik och uppmuntrar till kreativitet och skapande. Därför kan du hos oss hitta olika sorters instrument för dig som vill skapa din egna musik. Här hittar du ett brett utbud på gitarr & bas för dig som spelar gitarr eller vill börja lära dig spela.


Filtrera

Fynda bas gitarr och akustisk gitarr online

Oavsett om du är professionell gitarrist eller är peppad på att börja lära dig spela kan du hos oss hitta billiga gitarr & bas. Vi har både elgitarrer och akustiska gitarrer och de kommer i flera olika designs för att du ska kunna hitta en gitarr som tilltalar dig. Välj mellan en enkel och stilren akustisk gitarr i trä eller varför inte en färgglad elgitarr med roliga mönster? Kolla igenom det breda utbudet av billiga gitarrer och basar och välj den som passar dig och dina behov bäst.

Akustisk gitarr eller elgitarr

En akustisk gitarr är många gånger den första sortens gitarr som du kommer i kontakt med i samband med att du lär dig spela gitarr. När du har lärt dig spela en akustisk gitarr blir det enklare att lära dig spela bas eller något annat instrument. I vårt utbud hittar du flera varianter av akustiska gitarrer. Vi har gitarrer både för vuxna och barn och de kommer i flera olika färger.

Är du lite mer av en rocker kanske en elgitarr är något för dig eller ditt barn, det gäller ju att börja i tid om ditt barn ska bli nästa Slash. Vi har elgitarrer för barn i flera olika färger och har mönster som tilltalar barn. Välj mellan rosa, blå eller elgitarrer med tillhörande bas.

Bästa tillbehören för gitarr spelaren

Förutom att du hittar ett brett utbud på gitarr & bas finner du också massor av bra tillbehör för din gitarr. Vi har till exempel flera varianter av gitarrsträngar som kan vara bra att ha nära till hands när någon av gitarrens strängar behövs bytas ut. Du kan också hitta billiga plektrum som gör gitarrspelandet lite enklare. Andra exempel på tillbehör för gitarr du finner hos oss är capo, gitarrställ, fodral och fingerskydd till riktigt låga priser.