Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga smyckesstommar för nyckelringar

174 Fynd

Gör dina egna nyckelringar

Inte mycket är roligare än att pyssla och skapa något helt eget — oavsett om det handlar om att sy sina egna kläder eller att knåpa ihop sina egna smycken. En typ av smycke som är väldigt enkelt att göra är en nyckelring. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga smyckesstommar för nyckelringar, så att alla pysselsugna kunder ska kunna köpa det som behövs för att skapa något helt eget! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp

Blir du sugen på att skapa fler egna smycken finns även smyckesstommar till bland annat halsband, ringar och armband här hos oss. Leta i kategorin för smyckestillverkning om du vill hitta dessa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika typer av nyckelringar

På den här sidan finns en massa olika typer av smyckesstommar så att du kan välja exakt hur du vill ha dina nyckelringar. Vill du exempelvis ha små nyckelringar som du kan sätta fina berlocker på, kan du hitta det hos oss. Vill du istället ha ett helt nyckelrings-set med en ring och en vridbar hake kan du även köpa det på Fyndiq! Denna kan du enkelt dekorera med en cabochon ram där du kan sätta ett eget motiv. Och cabochon ramar hittar du också hos oss!