Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga smyckesstommar online

2 169 Fynd

Starta din egna smyckesverkstad hemma

Är smyckestillverkning din hobby? Det är du inte ensam om, för smyckestillverkning är något som många har upptäckt ger både glädje och rofylldhet! Att sitta och pyssla och göra egna smycken kan ge vem som helst en extra glädjeboost efter en lång arbetsdag! Men för att du ska lyckas behöver du bra smyckesstommar, och därför har vi på Fyndiq samlat ihop en massa billiga öronkrokar, örhängen ploppar, ringstomme, broschnål, flätade halsband och en massa mer! Välkommen att fynda smidigt och bekvämt direkt på nätet!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du pärlor, tråd eller något annat tillbehör också? Eller vill du ha verktyg som till exempel en tång eller en pincett till din nya smyckesverkstad? Här på Fyndiq har vi det mesta, självklart till våra vanliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör dina smycken från grunden

När du ska göra egna örhängen, armband eller halsband så finns det en massa tillvägagångssätt. Antingen kan du bara trä några pärlor på en tråd, eller så kan du göra det lite proffsigare och mer avancerat! Tänk på alla accessoarer du kan tillverka, som till exempel hårspännen, nyckelringar och mobilsmycken, bara du har rätt tillbehör och stommar. Endast din fantasi sätter gränserna för allt du kan göra! Experimentera dig fram och låt din kreativitet spruta!