Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda allt för att rita & måla online!

Fyndiqs favoriter

Dröm dig bort med hjälp av kritor och målarfärg! Inte mycket är mysigare än att stänga dörren till verkligheten och försvinna in i en värld full av färger och former. Det finns så mycket som kan skapas, och det behövs så lite. Det är dock svårt att skapa utan färg och utan block, någonting du kan köpa här på Fyndiq. Välkommen att handla färg, ritböcker, målningsset och mycket mer från oss på Fyndiq. Vi har ett stort utbud av billigt pyssel för barn och vuxna som känner för att försvinna i målande. Kika igenom vad vi har att erbjuda, här finns någonting för både proffset och nybörjaren!

Tips för ett lyckat köp! Det är smart att köpa flera rita och måla produkter på samma gång, eftersom frakten är densamma oavsett hur mycket du handlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt sorts målarfärg! Det finns akrylfärg och akvarellfärg, vattenfärg och färgpennor. Vilken av dessa du vill ha beror kanske på vad du vill måla, men man brukar säga att man börjar med penna för att sluta med pensel – det är lättast att lära sig så. Är det barnen som ska måla är det också smart att de börjar rita och måla med pennor snarare än penslar. Vill du och ditt barn börja med penslar ändå rekommenderas ett målningsset med färdigt motiv. Då får ni en tavla att färglägga, ett bordstaffli, olika färger och en pensel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.