Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt ritpapper & målarpapper online! Här på Fyndiq hittar du de perfekta papperen till ditt kreativa skapande. Med ett kvalitativt papper blir hela verket både lättare och finare att slutföra. Är du den som målar rätt på första försöket? Eller skrynklar du ihop ark efter ark och behöver fler chanser innan du blir nöjd? Alla är vi olika, därför har vi samlat ihop ett brett sortiment av olika papper i förpackningar med flera ark, styckvis eller papper på rulle. Allt för att du ska kunna beställa så många ark som just du behöver! Vilket passar dig tror du? Kika igenom vårt stora utbud av ritpapper och målarpapper och klicka hem dina favoriter. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Papperen finns i mängder av olika mått och storlekar. Var därför noga med att dubbelkolla måtten i produktbeskrivning för att din beställning ska bli som förväntat. Har du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Papper för fina teckningar och spännande målningar! Allt papper, både ritpapper och målarpapper, i vårt sortiment är i god kvalité. Och det är såklart för att ditt ritande och målande ska vara extra roligt. Ett fint verk på ett kvalitativt papper skapar möjligheten till att kunna skapa coola och snygga tavlor helt på egen hand. Rama in, häng upp och pryd dina väggar med din egen kreativitet. Dina gäster kommer fråga vem den duktiga tecknaren eller målaren är, vi lovar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.