Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kortlekar & kortspel här

Fynda bland massor av billiga kortlekar och kortspel här!

Gillar du att spela kort? Då är du på rätt plats för här har vi samlat massor av billiga kortspel och klassiska kortlekar att fynda bland. Hur kul låter det inte med ett parti ”Löjliga familjen” i gott sällskap? Eller du kanske är mer taggad på att styra upp en pokerkväll med grabbarna och snarare letar efter en kortlek? Här finns det massor av kul kortlek spel att kika närmare på – både spelkort för hela familjen och kortspel för en! Välkommen att fynda billiga kortspel & kortlekar redan idag!

Dags att köpa kortlek!

Kortspel för två? Jodå, det finns många olika spel där ni inte behöver vara fler spelare! UNO Junior går att spela lika bra två personer som fyra, eller varför inte prova på det skojiga ”What do you meme?” spelet? Här finns enkla kortspel, svåra kortspel och spelkort som lockar till skratt! Ja, bland alla kortlek spel som vi samlat här finns definitivt något för alla, till och med om du letar efter Engelhart Klassiska Spelkort bara! Allt du behöver göra är att kolla igenom det breda och välsorterade sortimentet och hitta de kort spel som du finner ett intresse i och fyll upp varukorgen – så har du dina spelkort i handen inom kort!

Tips för ett lyckat köp!

Var det mer spel i stil med sällskapsspel och brädspel du letade efter? Sådana hittar du några klick bort i egna kategorier! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.

Vanliga frågor och svar

Vad är kortspel?

Kortspel är bordsspel där du använder speciella kort spelkort att spela med. Ofta går kortspel ut på att du inte visar vilka kort du har för de övriga spelarna i spelet och antingen ska du bli av med dina kort eller få motståndaren att bli av med sina kort. Det finns även olika kortlekar, både klassiska standardkortlekar som kan användas till flera olika spel och patenterade kortspel som är utformade på ett visst sätt för ett visst spel, till exempel UNO eller Kille kortlekar.

Varför köpa kortspel?

Det finns många anledningar till varför du ska satsa på att köpa en kortlek eller ett kortspel. En standardkortlek kan användas till en rad olika spel såsom Poker, Finns i sjön, Vändtia, Bridge och Hej knekt till exempel. Kortspel kan användas både för att umgås i grupp eller ensam beroende på vilket spel du spelar.

Hur många kort i en kortlek?

En standardkortlek innehåller 52 spelkort som är indelade i fyra färger som heter Hjärter, Ruter, Spader och Klöver. Varje färg innehåller 13 kort som räknas från 2 till Ess samt tre stycken klädda kort: Knekt, Dam och Kung.