Kundservice

Brädspel

7 226 Fynd

Det finns brädspel som många av oss har spelat sedan barnsben men det finns också otaliga nya brädspel som väntar på att du ska upptäcka som är fulla av roliga överraskningar. Du kan hitta allt de klassiska och många av dom nyare sällskapsspelen till bra priser på Fyndiq.


Schackspel

Schack är det mest populära brädspelet genom tiderna, så det är en bra idé att äga ett schackspel när du och en gäst vill spela ett parti tillsammans. Det fina med schack är att nästan alla känner till reglerna för hur man spelar, så du behöver vanligtvis inte lägga ner tid på att förklara reglerna. Med schack är det enda du behöver ta reda på vilken typ av schackuppsättning du ska välja.

När det kommer till dina val av schackspel har vi både klassiska schackspel och schackspel som även fungerar som bärbara barer när du ska campa eller resa. Ett klassiskt schackspel i trä är alltid ett bra alternativ i sig, men kan också vara bra att köpa som ett set med de andra klassiska spelen som vi alla är roade av. Det finns också schackspel som har en vinöppnare och andra vintillbehör som finns i dess lådor. Något med schackets tidlöshet får en gammaldags fickplunta att kännas rätt men ändå inte så lite överraskande att hitta inuti ens låda.

Kinesiskt brädspel

Även om schack är ett bra spel att ha, finns det även andra klassiska spel som är trevliga att spela tillsammans vänner och familj. Kinesiskt brädspel är ett urgammalt spel som har funnits i över tvåtusen år och som har vuxit i popularitet utanför Kina undan for undan in hundratals år. Det finns inte särskilt många regler för kinesiskt brädspel, men den mängd strategi och komplexitet som är möjlig är verkligen helt otrolig.

Fia med knuff

Ett annat klassiskt spel att återbesöka eller att upptäcka för första gången är Fia med knuff. Detta är det populäraste brädspelet i Tyskland, men det har också tagit sig till Norden och andra delar av Europa under det senaste århundradet. Många av oss känner till och tycker om det här spelet redan, men om inte, kan du köpa Fia med knuff och ha kul med vänner eller dom i din familj som redan vet hur man spelar det.

Det fina med sällskapsspel är att du alltid kan antingen lära dig ett nytt spel av dina vänner eller lära dem hur man spelar ditt nya favoritspel. Vi är övertygade om att du kan hitta ett gammalt eller nytt favoritbrädspel här på Fyndiq till ett bra pris. Vi hoppas att du kommer att ha kul med dina vänner och familj att spela dessa sällskapsspel.