Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billigt från Baldessarini här

8 Fynd

Härliga parfymer från Baldessarini

Få sinnen är så starkt förankrade hos oss som luktsinnet, det kan helt avgöra viktiga saker som vem vi väljer att spendera våra liv med eller vilken maträtt vi väljer att stoppa i munnen. För att du ska kunna dofta så gott som möjligt behövs det allt som oftast en bra parfym — och vi på Fyndiq vill ju att du ska lukta gott. Därför hittar du här ett stort utbud av billiga parfymer online från märket Baldessarini! Välj och vraka bland olika dofter som Baldessarini Strictly Private eller varför inte Baldessarini Del Mar.

Tips för ett lyckat köp

När det är så billigt som här kan det vara väldigt värt att köpa fler än en parfym, så passa på nu! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Baldessarini, ett lyxigt modehus

Baldessarini är ett lyxigt modehus som grundades av affärsmannen och designern Werner Baldessarini. Då han satt på en styrelsepost på modehuset Hugo Boss bildades hans märke först som en linje i sagda modehus, men framgångarna blev så stora att Baldessarini snart blev sitt eget modehus. Det är tidlöshet och elegans som genomsyrar allt Baldessarini gör, och nu kan även du dofta riktigt gott och sofistikerat. Du behöver bara köpa en Baldessarini parfym här!