Fri frakt över 199kr!

Fri frakt över 199kr!

Fynda billigt från Happy Plugs online

64 Fynd

Bli gladare med hörlurar från Happy Plugs

Happy Plugs är precis som det låter — glada pluggar. Och vad gör man då med dessa? Lyssnar på musik, såklart. Det är alltså hörlurar, av ett märke i så många färger att man inte kan bli annat än glad. Köp dina Happy Plugs in ear hos oss på Fyndiq så blir du ännu lite gladare, vi har nämligen låga priser vilket gör att du kan fynda Happy Plugs billigt. Kika igenom vårt utbud och köp hem de du tycker bäst om — kanske ett par Happy Plugs gold?

Tips för ett lyckat köp

Happy Plugs rose gold är en klar favorit, köp dem direkt om du hittar dem hos oss. Glöm inte heller att köpa Happy Plugs skal, så kan du matcha hörlurarna med ditt mobilskal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp hörlurar i flera olika färger

Vilken färg är du idag..? Är en fråga Happy Plugs ställer till sina kunder, för det är en viktig detalj i deras koncept: färgen. Happy Plugs är ett ganska ungt märke, de startade 2011, men har snabbt blivit en favorit hos många. Köp dina Happy Plugs via oss på Fyndiq så kan du få flera hörlurar i olika färger! Med våra priser kan du köpa både rosa och röda hörlurar. Och blå, och silver, guld och grön eller vilka färg du än önskar.